Waarom MeAbout

MeAbout stelt je in staat om jouw mening over je bezoek aan een restaurant via je smartphone door te geven aan het restaurant zelf. Jouw complimenten en verbeterpunten staan centraal in het contact met de restauranteigenaar.

Geef je mening

Je kunt tijdens een bezoek aan een restaurant op een eenvoudige en laagdrempelige manier je mening geven over onder andere het eten, de inrichting en de bediening. Zo is het mogelijk de eigenaar van het restaurant te complimenteren wanneer je tevreden bent over het bezoek. Wanneer je verbeterpunten hebt, kun je ook deze gemakkelijk doorgeven zonder dat je hiervoor de bediening aan hoeft te spreken.

Verbeter je favoriete zaak

Jouw tips helpen de eigenaar om zijn restaurant nog verder te verbeteren. Heb je creatieve ideeën over de bijvoorbeeld de inrichting  de samenstelling van de  kaart, dan hoort de restauranteigenaar dit graag van je.

Direct contact

Het feedback dat je via MeAbout geeft, komt direct terecht bij de eigenaar van het restaurant. Dit in tegenstelling tot bij algemene recensiesites, waarbij je mening alleen op het internet verschijnt. Je kunt eventueel je e-mailadres achterlaten zodat de restauranteigenaar contact met je op kan nemen.

Enthousiast over het restaurant?

Ben je enthousiast over het restaurant dat je bezoekt? Dan kun je dit restaurant aanbevelen bij vrienden en bekenden via social media als Facebook en Twitter. Met één klik op de knop staat jouw waardering op je profielpagina.