Hoe werkt het?

De MeAbout app werkt eenvoudig, zodat iedere gast met een smartphone gemakkelijk zijn mening kan delen. De app bestaat uit drie stappen:

Stap 1   Gast scant de qr-code van jouw restaurant met zijn smartphone

Gasten zien na het inscannen van deze qr-code direct het welkomstscherm van uw app. Dit welkomstscherm sluit aan bij de stijl van uw restaurant.

Stap 2   Gast waardeert met één klik op zijn smartphone:

Stap 3   Gast licht beoordeling toe

De geselecteerde antwoorden uit stap twee worden in stap drie door de gast nader toegelicht. Het is nuttig om te weten waarom hij of zij als bepaalde onderdelen als positief ervaart. Met conrete verbeterpunten die gasten aandragen, kan de dienstverlening aangescherpt worden.

Aanvullende stap       
Gasten delen hun positieve mening over uw restaurant via social media

Gasten die enthousiast zijn over uw restaurant, worden aangemoedigd hun enthousiasme over uw restaurant te delen via social media als Facebook en Twitter. Een persoonlijke en effectieve vorm van promotie waarbij de gast zelf aan een selecte groep mensen uw restaurant aanbeveelt.

Hoe werkt het nu precies?

Wilt u weten hoe het precies in zijn werk gaat? Scan onderstaande QR-code met uw smartphone of vraag direct vrijblijvend een gratis proefversie aan voor uw eigen restaurant!

Img .php