Uw eigen app

Met een eigen MeAbout app kom je als restauranteigenaar op een efficiënte manier te weten hoe gasten een bezoek aan je zaak ervaren. Met enkele stappen op de smartphone kunnen gasten nog tijdens het bezoek hun mening tijdens hun bezoek van uw restaurant achterlaten.

Directe feedback

De feedback die u via MeAbout ontvangt van gasten heeft betrekking op zaken als het eten zelf maar ook op bijvoorbeeld de inrichting en bediening. Van tevreden gasten valt een compliment te verwachten. Mocht de dienstverlening in de ogen van de gast tekortschieten, dan meldt hij of zij dit ook direct aan u. Na ontvangst van concrete verbeterpunten kunt u eventueel de dialoog aangaan met de gast in kwestie, wanneer deze ervoor heeft gekozen zijn e-mailadres te verstrekken. MeAbout is geen recensiewebsite waar anoniem en veelal ongenuanceerd wordt gereageerd. Het draait om de interactie tussen de gast en de restauranteigenaar.

Gasten worden ambassadeurs

Wanneer gasten enthousiast zijn over hun bezoek aan uw zaak, zullen zij dit ook willen delen met vrienden en bekenden. De MeAbout app heeft een koppeling met social media als Facebook en Twitter. Iedere gast kan zo eenvoudig zijn enthousiasme over het bezoek aan uw restaurant wereldkundig maken. Een handige en voordelige manier om uw restaurant onder de aandacht te brengen van een groot publiek. 

De voordelen van MeAbout samengevat

Hoe werkt het nu precies?

Wilt u weten hoe het precies in zijn werk gaat? Scan onderstaande QR-code met uw smartphone of vraag direct vrijblijvend een gratis proefversie aan voor uw eigen restaurant!

Img .php